perjantai 24. lokakuuta 2014

Jee me muutetaan!

Eilen vihdoin, parin kuukauden odottelun jälkeen, pääsimme allekirjoittamaan vuokrasopimuksen uuteen isompaan kämppään. Kävi vielä niin hyvä tuuri, että muutamme samaan taloon ja samaan rappuun, vain yhden kerroksen ylemmäs. Aivan mahtavaa! Olemme niin tykästyneitä nykyiseen asuinalueeseemme, että emme olisi täältä pois halunneetkaan.
Varsinkin nyt kun olen oman lapsen kanssa kotona, niin asuinpaikan merkitys on korostunut itselleni ihan hirveästi. Täällä me kuitenkin suurimmaksi osaksi pyörimme.

Edelleenhän meillä on säästötili ihan ikiomaa asuntoa varten, mutta jos olisimme lähteneet ostamaan omaa, olisimme joutuneet muuttamaan johonkin muualle. Lähiympäristössämme asuntojen hinnat ovat pilvissä ja minun olisi kyllä saatava miljoona voitto lotosta, että alkaisin niitä hintoja makselemaan. Vuokralla ollessa voimme asua täällä ainakin vielä jokusen vuoden. Tarkoitus olisi, että kun esikoinen menee eskariin, niin asuisimme sellaisella alueella jonne sitten jäämme ainakin siihen asti kun lapset ovat peruskoulunsa käyneet. Aika sitten näyttää onko se alue vielä tämä vaiko sitten jokin muu.

Tällä hetkellä asumme kaksiossa ja muutamme siis kolmioon. Ihanaa, että pikkuneitikin saa vihdoin oman huoneen. Nyt lelut ja leikit peittävät alleen olohuoneen, ja tuntuu kuin mikään tavara ei löytäisi omaa paikkaansa. Uudessa asunnossa kaappitila moninkertaistuu ja siellä on jopa pieni varastohuone! Ja mikä mahtavaa, siellä on kaksi vessaa. Ei tarvitse enää miettiä, että menenkö vessaan jo nyt vai otanko riskin ja odotan, että toinen on käynyt suihkussa. Ja kun meitäkin tulee olemaan tuolla neljä henkilöä, niin on vain reilua, että vessoja on enemmän kuin yksi.

Osittain muuton takia ja osittain raskauden takia, pesänrakennusvimma nostaa rajusti päätään. Tekisi vain mieli käydä läpi tavaroita, kierrättää ja heittää pois turhaa. Pakata muuttolaatikoita ja suunnitella mikä huonekalu tulee mihinkin uudessa kodissa. Millään ei jaksaisi odottaa isompaan asuntoon pääsyä! vielä pitää kuitenkin hetki malttaa, sillä muuttamaan pääsemme vasta marraskuun lopussa. Nyt kuitenkin kun sopimukset on tehty, voi hyvillä ja turvallisin mielin suunnitella muuttoa ja uutta kotia.


Tytön huoneeseen lelujen säilytykseen tulee todennäköisesti Ikeasta tämä säilytysjärjestelmä. Kuva: Ikea

Ja jottei vaaleanpunainen pääse loppumaan kesken, saa pikkuneiti matokseen tämän Ikean söpön maton. Kuva: Ikea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti