sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Koiramäen Pajutalli


Tänä kesänä olemme käyneet monessa kivassa paikassa, joista yksi, vallan ihastuttava paikka, löytyy Tuusulasta, lentokentän lähistöltä. Se on nimeltään Koiramäen Pajutalli.

Koiramäen Pajutalleilla on myynnissä ihania koriste-esineitä pihalle, parvekkeelle tai puutarhaan, sekä myös hurmaavia sisustusesineitä kotiin sisälle.

Kahvilassa leijailee tuoreen pullan ja kahvin tuoksu. Myynnissä on myös vanhanajan herkkuja kuten tikkareita ja nekkuja. Kahvihetken voi viettää sisällä keskellä kauniita sisustustavaroita tai ulkona nauttien puutarhan kauneudesta. 

Pihapiiristä löytyy myös museotalli ja aivan ihana leikkipaikka "lastenkahvila".  Pienestä hämärästä aitasta löytyy lapsille sopivat rottinkiset tuolit ja pöydät, vanha kassakone ja leikkiherkkuja. Ja mikä parasta, niillä kaikilla saa leikkiä.
Koiramäellä on myös peikkometsä joka kätkee sisäänsä jännittäviä pajuisia peikkoja. Meidän pikkuneiti ei niitä vielä jaksanut hirveästi ihmetellä, mutta isommalle lapselle varmasti kiva ja erikoinen paikka. 


Eläinten ystäville ihasteltavaa löytyy Kanilasta, jossa on suloisia pupuja ja hauskasti röhkiviä possuja.


Kirsikkana kakun päällä oli yli lentävät lentokoneet, jotka olivat juuri laskeutumassa Helsinki-Vantaan lentokentälle! Tämä ei välttämättä ole aivan kaikkien mieleen, mutta rakas taaperomme oli ainakin ihan innoissaan isoista koneista, jotka lensivät niin läheltä.


Koiramäen Pajutalli on mahtava ja idyllinen retkikohde!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti