lauantai 17. toukokuuta 2014

Kesän tuntua ja festarit kadulla


Tänään taas pitkästä aikaa tuntui siltä, että kyllä se kesä sieltä vielä tulee. Luihin ja ytimiin pureutuvan kylmyyden jälkeen, auringon lämpö helli ihanasti. Olin jopa ensimmäistä kertaa tänä vuonna t-paidassa ulkona. Sää oli varsin oivallinen lähteä myös pyörähtämään Arabian katufestareilla.

Kuva: Artova
Arabian katufestivaalit ovat Helsingin suurin alueellinen kierrätys- ja katutaidetapahtuma. Festareilta löytyy kirppiksiä, musiikkia, taidetta, sirkus- ja tanssiesityksiä ym. hauskaa. Ja kun samaan aikaan oli myös ruokakarnevaali, Ravintolapäivä, niin tottahan toki Arabiasta löytyi myös popup- ravintoloita. Alkavan kesän lisäksi ilmassa tuoksui vohvelit, pullat, kahvit ym. herkut.

Ihmisiä oli liikenteessä paljon, eikä kärryjen kanssa viitsinyt änkeä pahimpien tungosten keskelle, joten kirppispöytien koluaminen jäi aika vähäiseksi. Yhden kivan Miina ja Manu- kuvakirjan kuitenkin tytölle löysin.

Tälläiset tapahtumat ovat kyllä ihan superkivoja kun ihmiset kokoontuvat yhteen ja  iloitsevat. Ensi viikon lauantaina on toinen kiva kierrätystapahtuma, Siivouspäivä. Oma viikonloppuni on vain niin täyteen buukattu, että taitaa harmillisesti jäädä se tapahtuma välistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti