tiistai 10. joulukuuta 2013

Yli marraskuusta


Niin kuin jo aiemmin mainitsinkin, niin marraskuu on minulle pahinta aikaa vuodessa. Sen synkkyys saa vajoamaan jonnekkin väsyneeseen usvaan. Tämän voi myös huomata siitä, että blogi vietti hiljaiseloa lähes koko tuon pimeän kuukauden, vain muutama postaus irtosi. Ei vain jaksanut kirjoittaa. Iltaisin tytön mentyä nukkumaan oli niin paljon helpompi vajota koomaan sohvan nurkkaan. Myös toisten blogien seuraaminen jäi hyvin vähälle. 

Toinen syy kirjoittelun vähyydelle on se, että kun neiti oppi lokakuun lopussa konttaamaan, on hänessä monin verroin enemmän vahtimista kuin aiemmin. Miten hän keksiikin kaikki kielletyt paikat?! Siinä missä ennen tyttö saattoi jokellella leikkimatolla vieressäni hetken aikaa omissa oloissaan, niin nyt hän painelee hirveällä vauhdilla paikasta toiseen, ja äiti kipittää perässä. Nyt saisi olla ne silmät selässäkin! Ihan ei pikkuneidillä vielä älli ja ajatus kulje vauhdissa mukana. 
Päikkärit hän nukkuu partsilla n. 1,5 tuntia kerralla. Sillä välin kerkeää sopivasti hieman siivota sekä juoda kupin kahvia, Emmerdalea Maikkarin Katsomosta katsellen...tai vain juoda kahvia ja katsoa useamman jakson tuon englantilaisen pikkukylän draamaa.


Nyt kuitenkin, ihanaa, tuo väsymyksen verho on väistynyt. Patterit kävimme lataamassa etelän lämmössä, ja elämä on muutenkin jokusen viikon hieman löysempää miehen ollessa kotona pitäen oman osuutensa vanhempainvapaista. Ja tietysti joulu alkaa olla täällä! Ja se jos mikä on ehdottomasti yksi lempi ajankohdistani. Rrrrrakastan joulua.
Mutta reissusta, isyysvapaista ja tietysti joulusta lisää omissa postauksissaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti