maanantai 4. marraskuuta 2013

Suussa sulavat browniet helposti

Olen pariin kertaan ostanut läheisen K-kaupan amerikanherkkuhyllystä Betty Crocker brownie mix-paketin, jossa on sisällä jauhoseos ja suklaakastike ihaniin, herkullisiin ja suussa sulaviin browniehin. Tämän helpommaksi ei enää voisi näiden herkkujen tekeminen mennä.
Sekoitetaan keskenään ohjeen mukainen määrä vettä, öljyä ja yksi kananmuna. Lisätään valmis jauhoseos (Itse laitan jauhot sekaan siivilän läpi, vain vähän kerrallaan. Näin ei tule niin helposti paakkuja) ja lopuksi suklaakastike.Paistoaika riippuu siitä minkä kokoiseen vuokaan taikinan laittaa. Minä olen käyttänyt lasagne-vuokaa, ja siinä paistoaika oli n. 35min. Mieluummin browniet saavat jäädä hieman raaoiks, kuin liian pitkään paistetuiksi. 
Helpointa nämä herkut on leikata paloiksi jääkaappikylminä, joten jos ne tulevat johonkin tiettyyn hetkeen, niin ehdottomasti kannattaa tehdä ajoissa!


Taikinaan voi myös lisätä vaikka pähkinöitä tai jotain marjoja. Omasta mielestäni browniet ovat superhyviä tarjoiltuna vaniljajäätelön kanssa.

Ohjeessa määrät ovat ilmoitettu amerikan mitalla cup. Meille tutumpi mitta on ml, ja yksi cup onkin 240ml. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti