sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Laukku jota voi rauhassa tutkia

Pikkuneidistä on ihanaa tutkia hoitokassin sisältöä. Tavarat otetaan ulos yksitellen ja tutkitaan huolella. Niitä haistellaan, maistellaan, puristellaan ja revitään. Intoa riittää kun käsiin osuu tuttuja juttuja kuten vaippa tai tuttipullo. Mutta koska hoitokassi toimittaa tällä hetkellä myös käsilaukun virkaa, eikä kaikki sen sisältä löytyvä ole neidin omia tavaroita, niin päätin tehdä hänelle oman laukun minkä sisältöä voi vapaasti ja turvallisesti tutkia.


Laukuksi löysin hyvin yksinkertaisen reissusta ostetun kangaskassin. Koska lelukorin sisältö on jo vapaasti tutkittavissa, laitoin kassiin oikeita tavaroita kuten sukat, ruokalapun, tuttipullon, vaipan, liivinsuojat, pieneksi jääneet housut, pikkuruiset kengät yms.


Intoa laukun tutkimiseen on riittänyt, mutta kummasti silti se ihan oikea hoitokassi kiinnostaa enemmän!  Ehkä siinä on erilainen fiilis kun äiti katsoo vieressä niin tarkkaan mitä pienet kädet sieltä löytävät. 
Tyhjentämisen arvoinen on myös Ikean sininen kassi, jonka sisältä löytyy tytön pipoja, lapasia, villahousuja, villasukkia yms. Sen parissa hän jaksaa häärätä hetken jos toisenkin.


Jotenkin hyvin liikuttavaa seurata vieressä kun pieni ihminen tutkii erilaisia tavaroita niin suurella mielenkiinnolla, keskittyneenä ja tohkeissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti