keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Tula-kantoreppu


Sain kantoreppupohdintani päätökseen ja tilasin Tulan. Tilauksen tein syyskuun alussa, mutta hetken jouduin reppua odottelemaan. Tula-kantoreppu nimittäin voitti juuri oman luokkansa eräässä kilpailussa maailmalla. Tehtaalla on ollut kädet täynnä työtä, ja sieltä mistä itse tilasin, oli varastot olleet tyhjinä jo joitain viikkoja. Nyt kuitenkin onneksi olen saanut oman reppuni ja päässyt sitä testailemaankin.

Suurin syy miksi päädyin juuri Tulaan, oli lukemani säätöjen helppous. Ja tosiaan, säädöt on helppo saada kohdilleen. Reppu on myös helppo pukea päälle, ja mikä parasta, tuntuu päällä hyvältä. Ei purista, kiristä eikä vedä mistään. Selkä ei ole kipeytynyt kantamisesta yhtään, eikä hartia menneet jumiin. Leveä lantiovyö on todella tukeva, ja paino tuntuukin asettuvan siihen hyvin. Reppu myös tuntuu turvalliselta, eikä ole mitään pelkoa, että pikkuinen tippuisi kyydistä.


Tulan kantorepusta on saatavilla myös taaperokoko, mutta meillä on standard kokoinen reppu. Reppuun voi kuitenkin ostaa lisävarusteena taaperojatkopalat, joilloin repun käyttöikä pitenee, kätevää!

Tässä vielä repun ominaisuudet Ipanaisen sivuilta kopioituna.

- Sopii käytettäväksi 7-20 kg painoisille lapsille
- Lasta voi kantaa edessä ja takana, aina kasvot kantajaan päin
- Helppo käyttää. Nopea pukea ja riisua
- Materiaalina laadukas, Öko-tex sertifioitu, 100 % puuvilla
- Soljilla ja hihnoilla turvallisuus sertifikaatit
- Valmistettu ja suunniteltu EU:ssa
- Lantiovyössä pieni tasku, johon sopii esim. avaimet,puhelin, pankkikortti
- Kantorepussa on korkea paneeli ja irrotettava huppu, joka tukee lapsen päätä nukkuessa, suojaa säältä sekä antaa näkösuojaa
- Pehmusteet olkahihnoissa sekä panelissa lapsen jalkojen kohdalla
- Kantoreppu voidaan pestä pesukoneessa
- Repun mukana tulee irrotettava huppu, jonka kokoa voi säädellä kuminauhoilla
- Ohjevihkonen

Kannatti hieman pohtia minkä repun hommaa, sillä tämä vaikuttaa tällä käyttökokemuksella todella loistavalta. Harmi, ettei tullut ostettua jo aiemmin! Kesällä olisi varmasti ollut mukava käyttää kantoreppua vauvan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti