tiistai 1. lokakuuta 2013

Sosemaalausta


Ystäväni kävi jokin aika sitten oman vauvansa kanssa sosemaalauksessa. Tämä vaikutti kivalta! Olin ajatellut, että maalaaminen voisi olla pienestäkin vauvasta hauskaa, mutta koska jotenkin en lämpene ajatukselle, että sormivärejä joutuu suuhun (vaikka Tiimarin setä kyllä väitti, että ei haittaa vaikka söisi vähän enemmänkin, myrkyttömiä kun ovat), niin on maalaaminen toistaiseksi jäänyt. Idea käyttää soseita maalina jäi pyörimään päähäni, ja tänään päätin testata tätä kyseistä taiteen tekemistä pikkuneidin kanssa.

Välineet: paperia, sosetta ja maalarinteippiä
Toteutimme maalaamisen kylpyhuoneen lattialla. Koska sotkun takia ajatus oli, että tyttö saa maalailla aatamin asussa lattialla maaten, niin kiinnitin paperin maalarinteipillä ikeasta ostettuun kosteussuojaan. Olisi ollut kovin ikävää makoilla paljaalla laattalattialla. "Maaliksi" meille valikoitui luumusoseen jämät.


Iloisena neiti kylppärin lattialla makoili ja höpötteli omalla kielellään niitä näitä, mutta soseeseen hän ei halunnut koskea. Heti jos otin tyttöä kädestä ja yritin näyttää, että nyt voi sotkea mielin määrin, niin neiti vetäisi äkkiä käden pois! Tämä taidehetki jäi siis lyhyeksi. Kaikki lapsethan ei tykkää sormiväreistäkään. Tai sitten hän on niin kiltti, että ruoalla ei leikitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti