torstai 17. lokakuuta 2013

Autollinen ruokaa


Joskus kun tarvitsee jotain ja lähtee varta vasten sitä ostamaan, niin ei sitä meinaa millään löytyä. Sitä ravaa kaupasta kauppaa ja lopulta päätyy kotiin joko tyhjin käsin tai jonkun aivan muun tavaran kanssa. Ja toisinaan kun vähiten odottaa, niin eteen tupsahtaa loistavia löytöjä! Minulle kävi näin kun löysin jokin aika sitten Stockmannilta alehyllystä pieniä auton muotoisia säilytyspurkkeja elintarvikkeille. Katsoin ensin, että siinä oli pussillinen hiekkaleluja (hieman ihmetytti mitä ne tekevät keittiötarvikkeiden seassa), mutta hetken tarkastelu paljastikin ne säilytyspurkeiksi. Alehyllyyn ne ovat mahdollisesti päätyneet pienen kokonsa takia. Ja ehkä myös lapsekkaan muotonsa ja värien vuoksi. Mutta meille ne ovat nyt oikein passelit. Pieni koko, hauska muoto, kirkkaat värit sekä isona plussana, ne vievät yllättävän vähän tilaa pakastimessa hyvän pinottavuutensa ansiosta.


Autoissa on nyt pakasteltu pari erää kotiruokaa tytölle, ja annokset ovat juuri sopivan kokoisia, tai ehkä aavistuksen reiluja. Eilen meni pakkaseen kolmas erä autoja sisältäen perunaa, kanaa, porkkanaa, omenaa ja sipulia soseena. 


Nämä purkit ovat myös siitä kivoja, että kun niitä ei tarvita enää keittiössä, niin ne sopivat oikein hyvin leikkeihin! Nehän voisi ottaa vaikka sinne hiekkalaatikolle tai ehkäpä kylpyleluiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti