maanantai 2. syyskuuta 2013

Rakastunut kokki

"On sateinen aamupäivä. Vauva nukkuu vanhempiensa sängyssä päivän ensimmäisiä kunnon päikkäreitä. Äidillä on lautasella hyöryävän kuumaa kalakeittoa. Keiton kanssa pari palaa ruisleipää, ja lasissa raikasta vettä. Ihanan rauhallinen lounastauko on alkamassa. Ensimmäinen lusikallinen keittoa polttaa kielen, auts. Mutta on siinä jotain muutakin mikä vetää naaman hieman irvelle..suolaa, hirveästi suolaa!"

Tämä tapahtui minulle tänään. Raikas vesi tuli todella tarpeeseen ja sitä menikin keiton lomassa useampi lasillinen. Aloin miettimään, että mitenkäs nyt näin kävi. Emme käytä suolaa paljoa, enkä välttämättä lisää sitä ruokaan ollenkaan. Nyt kuitenkin lisäsin ja näköjään vielä aika reippaalla kädellä. Taisin olla ajatuksissani ruokaa laittaessa. Mitä sitten ajattelin? No, itseasiassa ajattelin omaa miestäni. Eikös sitä sanota, että kokki on rakastunut jos ruoassa on liikaa suolaa. Taitaa tosiaan pitää paikkansa, sillä kyllä, olen hyvinkin rakastunut!

Hääkimppuni
Kesällä tuli kuluneeksi kuusi vuotta siitä kun tapasimme Helsingin villissä yöelämässä. Suhde alkoi hieman takkuillen, mutta joulukuun alussa sinä samaisena vuonna, päätimme aloittaa kunnollisen seurustelun. Ja yhdessä ollaan pysytty. Ensimmäistä hääpäivää vietimme reilu viikko sitten. Olo on usein vieläkin kuin vastarakastuneella. Parasta on se  kuinka tuttu ja turvallinen toinen on. Kuinka hän on aviomies ja paras ystävä, kuinka toisen kanssa on hitsautunut yhteen. Onnea on löytää juuri se oikea, oma elämänkumppani. Tähän päälle vielä sinetiksi ihana yhteinen lapsi. Eikai sitä voi tuntea itseään muuta kuin onnekkaaksi.

Mieheni on ollut aivan super loistava isä pikkuneidillemme. Tiesin aina, että hänestä tulee hyvä isä, mutta silti tämä on ylittänyt kaikki odotukseni. Vaikka hänellä ei ole aikaisempaa kokemusta vauvoista, niin homma on oikein hyvin hanskassa. Vauvan kanssa oleminen on hyvin luonnollista ja rauhallista. Ja kyllähän sen näkee neidinkin tuikkivista silmistä ja valloittavasta hymystä, miten tärkeä isi hänelle on. Tälläinen saa äidin herkästi liikuttumaan.

Perheenä oleminen ja eläminen on varmasti parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut! Yhdessä me olemme hyvä tiimi <3

Häämatkalla Pariisissa laitoimme oman lemmenlukon Ponts des arts- sillan kaiteeseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti