sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Henkareiden tuunausta

Ainakin H&M:lta ja Lindexiltä vauvanvaatteita ostaessa kysytään lähes aina, haluanko ottaa henkarit mukaan. Koska lasten henkareista on meillä ollut pulaa, niin olen usein ihan mielelläni ottanut henkarit. Tosin ovathan ne aika rumia muovisia rimpuloita. Sen takia olenkin jo jonkin aikaa miettinyt niiden tuunaamista hieman kauniimmiksi. Ja kiitos Pinterestin, keksin yhden tavan miten sen voi tehdä. Siellä tosin oli tuunattu ihan aikuisten puuhenkareita, mutta hyvin sopi idea myös näihin pieniin muovisiin.
Henkarit saivat uuden värikkään ulkonäkönsä Washi-teipillä! Teippaileminen ei ollut niin helppoa kuin olin kuvitellut, ja ensimmäisissä yrityksissä ei jälki ole ihan niin siistiä kuin olisin toivonut.


Omat teippini ostin Tiimarista, enkä kyllä ole varma onko tuo ihan aitoa Washi-teippiä. Washi-teippi tulee Japanista, ja se on valmistettu riisipaperista. Moniin pintoihin siitä ei pitäisi jäädä jälkiä, joten jos tuunailut alkaa kyllästyttää voi teipin ottaa pois. Teippi sopii myös hyvin askarteluun.


Teippailu on hauskaa puuhaa, ja kovasti yritän keksiä minkä muun tuunailuun tämä sopisi myös. Ideoita?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, ja näitähän voi tehdä vaikka millaisia kun noista teipeistä löytyy niin paljon väri-ja kuosivalikoimaa :)

      Poista