keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kantoreppupohdintaa

Tarkoituksena olisi ostaa kantoreppu vauvaa varten. Varsinkin tulevaa reissua ajatellen, se voisi olla todella tarpeellinen hankinta. Ja muutenkin, jos vain hyvä reppu löytyy, niin miksei siinä kanniskelisi lasta esim. kauppareisuilla tai lenkillä.
Tällä hetkellä kantovälineitä minulta löytyy kantoliina ja Babybjörn rintareppu. Liinan koen todella hankalaksi, eikä sitä tule sen vuoksi käytettyä. Babybjörn (joka muuten on joidenkin lähteiden mukaan suoraan kantovälineiden helvetistä) ei meillä käytössä toimi. Oma selkäni kipeytyy hyvin nopeasti, ja vauvakin tuntuu ahdistuvan siinä. Toiveissa olisikin sellainen reppu joka olisi ergonominen sekä minulle, että lapselle. Ja koska neitikin on jo puolivuotias, olisi toivottavaa, että reppu soveltuisi hyvin isomman vauvan ja ehkä taaperonkin kantamiseen.

Manduca kantoreppu
Monta iltaa reppujuttuja tutkittuani, olin jo aika varma, että voittajaksi on kivunnut Manduca. Ainoa syy miksi se kuitenkin oli vielä mietinnässä, ovat sen säädöt. Monia kokemuksia luettuani, yllättävän moni on pitänyt sitä haastavana säätää itselle sopivaksi. Ja jos mies kantaisi välillä, pitäisi säädöt aina laittaa uusiksi. No, kovasti silti on takaraivossa jyskyttänyt Manduca Manduca Manduca...

Tula kantoreppu

Viime yönä heräsin, enkä saanut uudestaan unen päästä kiinni. Otin iPadin surffatakseni netissä siihen asti kunnes nukkumatti tulisi uudestaan vierailulle. Sattuman kautta törmäsin eräällä sivulla Tula kantoreppuun . Reppu vaikutti heti aivan täydelliseltä! Ja ilokseni löysin myös pari Manduca vs. Tula arvosteluakin. Kovin vaikuttaa kehutulta kantorepulta. Siispä nyt erittäin tarkassa harkinnassa: Tula vai Manduka? Vai onko kenties vielä joku muu? Kokemuksia ko. repuista otetaan mielellään vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti