lauantai 4. toukokuuta 2013

Viirinauha ja kierrätysaskartelua


Tätä viirinauhaa aloitin tekemään jo hyvissä ajoin ennen vauvan syntymää. Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, että lähtö sairaalaan tuli ja viirinauha jäi kesken. Ompelukone minulla oli lainassa äidiltäni, ja muutama viikko sitten palauttaessani sen, jätin suojakuvun sisään keskeneräisen viirinauhan...ja kuinka ollakkaan, valmis viirinauha oli käsissäni heti seuraavana päivänä! No lähes valmiiksi olin sen jo itse tehnyt, vain yksi sauma oli ommeltavana.

Tein viirit kaksipuoleisiksi, jotta niiden ei aina tarvitse olla seinää vasten, vaan näyttävät hyviltä molemmin puolin. Viirit on tehty kangastilkuista ja nauha on vaaleanpunaista kanttinauhaa. Viirit kannattaa silittää hyvin ennen kuin ne ompelee kanttinauhan sisään. Näin niistä tulee siistejä.Raskausaikana innostuin myös tekemään seinäkoristetta vessapaperirullista. Kiitos tästä ideasta kuuluu työpaikalleni, joka pursuaa idearikkaita ihmisiä!


Tämä on helppo askartelu johon tarvitaan vessapaperirullia, maalia ja liimaa. Maalaaminen käy helpoiten spraymaalilla, mutta koska olin tätä tehdessäni raskaana, niin koin turvallisemmaksi maalata osat käsin siveltimellä. Nyt varmaan liimailisin koristeen valmiiksi ja lopuksi vasta maalaisin spraymaalilla.

Hiuspinnit toimivat hyvin puristimina liiman kuivuessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti