torstai 3. tammikuuta 2013

Rantalomakuume

Tämä kirjoitus menee nyt kyllä sinne haaveilun puolelle, mutta tänne on iskenyt ihan hirveä matkakuume! Ja nimenomaan nyt tekisi mieli rantalomalle, auringon alle jonnekkin missä olisi palmuja. Sanomattakin on selvää, että nyt ei olla lähdössä tähän hätään mihinkään, mutta ajatuksissa pyörii, että ehkä ensi syksynä. Olisiko ihan hullu ajatus lähteä puolivuotiaan tyllerön kanssa etelään? Ei kai välttämättä. Pitäisi katsoa niin, että on suorat lennot ja kohde sellainen missä pääsee helposti rattaiden kanssa liikkumaan. Mielellään myös suht lyhyet lennot, eli kaukomatkat jää laskuista pois. Mitään vesi- tai huvipuistoja ei pieni vielä tarvitse, eikä myöskään mitään lasten klubeja. Jos imettäminen sujuu hyvin, niin ruokakin kulkisi kätevästi mukana. Ja saahan sitä korviketta ja soseita muualtakin kuin Suomesta. Ja muistanko oikein, että jos kotimaasta ottaa mukaan ruokaa vauvalle, niin laukut saa painaa enemmän kuin normaalisti? Sellainen rennon letkeä loma ilman huolen häivää olisi ihana.

Gran Canaria (kuva:Finnmatkat)

Gran Canaria (kuva: Finnmatkat)

Sopiva ajankohta matkalle voisi olla syyskuun alussa. Silloin koulut ovat jo alkaneet eikä vielä ole syyslomakausi. Matkojakin voisi saada aika edullisesti.

Bulgaria (kuva: Finnmatkat)

Nyt kun täällä lämpöasteet kulkevat nollan ja reippaan pakkasen välillä, ulkona sataa vuoroin räntää, vettä ja lunta ja päivän pituuskin on vain juuri ja juuri kuusi tuntia, niin ei mielestäni ole mikään ihme, että alkaa kaivata lämpöä ja valoa.
Jos pikku neiti vain suinkin on sen sorttista tyyppiä, että hänen kanssaan voi matkustaa, niin tämä haave saattaa hyvinkin ensi syksynä toteutua! Sitä odotellessa pitää tyytyä ihastelemaan kuvia ja uppoutua mielikuvitus rannoille.

2 kommenttia:

 1. Siitä vaan reissua suunnittelemaan! Pienen kanssa on yllättävänkin helppoa matkustaa :) kunhan valitsette kohteen missä ei oo liian kuuma.Me oltiin joitain vuosia sitten Turkissa elokuussa,ihan järjettömän kuuma,niin ettei voinut oikeen auringossa olla ollenkaan..

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti tuo kuumuus! Olisikohan syyskuun puolivälin jälkeen jo pahimmat helteet etelä-euroopassa ohi..

   Poista