lauantai 29. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Ylihuomenna vaihtuu taas uusi vuosi, vuosi 2013. Tulevaa vuotta odotan suurella innolla ja jännityksellä, tuohan se väistämättä mukanaan isoja asioita.
Mutta eipä ollut hullumpi vuosi tämäkään! Tapahtui ihania isoja asioita ja suuremmilta suruilta vältyttiin.

Ensimmäiset puoli vuotta meni aika tehokkaasti häiden suunnitteluun. Se oli ihanaa ja halusin ottaa siitä kaiken irti. Luin häälehtiä, kävimme kaasojen kanssa häämessuilla, tilasin esitteitä ja näytteitä kutsukorteista, kankaista, koristeista ym. Tuossa kaikessa häähumussa oli jotain omaa ihanaa taikaa. Sellaista taikaa joka jää ainutkertaiseksi ja josta säilytän pienen palan aina sydämessäni.

Kuvakollaasi internetistä haetuista kuvista. Tässä suunnittelin häiden väriteemaa.

Helmikuussa pääsimme muuttamaan uuteen asuntoon, jonka olimme saaneet juuri siltä alueelta jonne toivoimmekin muuttavamme. Muuton aikoihin olin itse vielä hieman toipilas sairastettuani ilmeisesti influenssan pari viikkoa aikaisemmin. Pakkaaminen jäi melkein miehen harteille kun itse makasin 39 asteen kuumeessa voimattomana sängyssä. Muuttopäivänä lunta tuprusi, pakkasta oli -15 astetta, eikä teitä ollut kunnolla aurattu. Tänne kuitenkin selvittiin ja täällä ollaan viihdytty!

Kesäkuun puolivälissä hääsunnitteluiden rinnalle tuli muutakin ajateltavaa. Oma pieni oli saanut alkunsa. Se tuntui ihan uskomattomalta onnenpotkulta, saisimme helmikuussa vauvan. Itse olin vauvakuumeillut enemmän ja vähemmän jo jokusen vuoden, mutta tuolloin testin näyttäessä plussaa, tuli tunne, että juuri nyt sen pitääkin tapahtua. Ja tämä tunne, sekä minulla, että miehellä, se jatkuu ja voimistuu koko ajan.
Vauvan odotus toi myös hieman lisäjännitystä häiden suunnitteluun. Miten voimakasta olisi tuolloin pahoinvointi tai mahtuisinko pukuuni? No,pahoinvointi oli onneksi siihen mennessä jo kokonaan poissa ja puvussani oli tarpeeksi säätövaraa.

Elokuussa koitti se suuri ja kauan odotettu hetki, omat häät.
Perjantaina 24.8 menimme vihille Helsingin maistraatissa. Vihkiminen oli sen verran jännittävä paikka ja vihkijä sen verran koominen, että morsiammella oli suuri työ pitää pokka koko toimituksen ajan. Hetkenhän se vain kesti ja niin olimme astuneet avioliittoon. Vihkimisen jälkeen kävimme syömässä ja kohottamassa maljan tuoreen avioliittomme kunniaksi.


Lauantaina 25.8 koitti hääjuhla ravintola Ostrobotnialla. Päivä oli jännittävä! Aamu alkoi puvun hakemisella, meikillä, kampauksella ja hääpotrettien ottamisella. Jännittävin hetki taisi olla juhlasaliin asteleminen prinsessa Ruususen häämarssin tahdissa. Se oli kuitenkin kaunis hetki (enkä edes kompastunut puvun helmaan!) Juhlat sujuivat muutenkin hyvin. Ruoka oli todella hyvää ja kaikki viihtyivät. Omat häät tulevat kyllä säilymään yhtenä kauneimpana muistona läpi elämän.


Häiden jälkeisenä maanantaina suuntasimme viikoksi Pariisiin häämatkalle. Olimme käyneet tässä ihanassa kaupungissa kerran aikaisemmin pidennetyllä viikonlopulla. Pariisi on ihana, helppo kaupunki jossa on paljon nähtävää. Ja tietysti siellä on sitä romanttista tunnelmaa. Koska olimme häämatkalla, kävimme mm. jättämässä oman rakkaudenlukkomme Pont des arts siltaan, sekä ihanalla iltaristeilyllä Seinellä.Nämä taisivat olla vuoden 2012 suurimmat tapahtumat. Mukaan mahtui myös paljon kivoja pienempiä asioita. Kaiken kaikkiaan aika ihana vuosi takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti