maanantai 3. joulukuuta 2012

Baby Shower

Lauantaina lähdin viettämään pikkujoulua, josta olimme sopineet parhaiden ystävieni kanssa jo pitkän aikaa sitten. Saavuin erään ystäväni kotiin ja yllätys olikin suuri, sillä ei siellä mitään pikkujouluja ollutkaan, vaan minulle järjestetyt vauvakutsut! Tyttö kun meille on tulossa, niin asianmukaisesti oli pöydällä vaaleanpunainen liina, serveteissä söpösteli Hello kitty ja ilmapallot noudattelivat samaa kavaa.Baby Shower- kutsut ovat Amerikasta lähtöisin olevat juhlat, jotka järjestetään tulevan vauvan kunniaksi. Alunperin kutsut on järjestetty vain ensimmäistä lastaan odottavalle äidille, mutta nykyään niitä vietetään usein myös toista, kolmatta jne. odottavalle. Juhlat ovat tarkoitettu vain äidille ja yleensä ne järjestääkin äidin ystävät.

Omissa vauvakutsuissani oli tarjolla tortilloja, karkkia, sipsiä, minun tuomat "pikkujoulupullat" Berliininmunkit (väriltään ne sopivat pöytäämme mainiosti!), sekä tietysti aivan mahtava masukakku! Kakun oli tehnyt erään ystäväni sisko, joka on ihan superleipuri. Lisää tästä meidän kakusta löytyy hänen blogistaan: http://pieniihana.blogspot.fi/2012/12/vauvamahakakku-ja-unohdettu-pieni.html

Vauvamahakakku

Kutsuilla myös arvailimme mahan ympärystä niin, että jokainen leikkasi lahjanarusta sen pituisen pätkän kuin arveli masun ympäryksen olevan. Naurua tästä kyllä riitti, sillä näköjään näytän huomattavasti suuremmalta kuin olen! Oma naruni osui lähimmäs, vaikka liian pitkä sekin oli.

Masun mittailua
Arvuuttelimme myös vauvan syntymäpäivää, kellonaikaa, hiustenväriä, silmien väriä, raskauskiloja ym. Pikkuisen synnyttyä voimme katsoa kuka osui arvauksineen lähimmäs.
Ohjelmassa oli myös vauvan pilttien maistelua. Itse arvasin kaksi ja puoli neljästä, aika hyvin!

Pilttien maistelua. Vasemmalla oikeat vastaukset ja oikealla omat vastaukseni.


Painoimme myös kangasväreillä vauvalle bodyn. Vielä kun sen joku päivä silitän, niin sitä voi pestäkkin 40 asteessa. Bodystä tuli tosi söpö, ja siitä jää pikkuiselle kiva muisto säilytettäväksi.

Peppuun painettiin vielä turkoosi sydän.

Sain myös lahjaksi vauvalle vaaleanpunaisen tutin, Pikku Myy tuttipullon ja pienen Barbapapa mobiilin.
Oli aivan mahtavaa höpistä koko ilta vauvajuttuja ja herkutella. Kiitos tästä kuuluu ihanille ystävilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti