maanantai 26. toukokuuta 2014

Smoothie välipalaksi


Teen usein tytölle smoothien välipalaksi. Se on helppo, nopea, maukas ja terveellinen vaihtoehto. Erilaisia variaatioita on pilvin pimein! Ja jos mielikuvitus loppuu kesken, niin internetti on pullollaan ideoita.Banaani- ananasSmoothie on todella maukas ja yksinkertainen. Korkeareunaiseen astiaan laitetaan oman mielen mukaan banaania, tuoretta ananasta ja luonnonjugurttia. Sitten vain kaikki sauvasekoittimella sileäksi ja se on siinä. Helppoa!
Blenderikin olisi toki kovin kätevä, mutta omani on yleiskoneen yhteydessä ja yleiskone asustelee, keittiön niukkojen tilojen vuoksi, kaapissa hieman hankalasti. Lisäksi yleiskoneen blenderi ei ole järin hyvä. Mutta sauvasekoittimella olen pärjännyt ihan loistavasti.


Välillä laitan smoothien sekaan myös aamupuuron jämät, jolloin välipalasta tulee vielä hieman täyttävämpi. Myös maitorahkaa lisäämällä saa tähän herkkuun paksuutta.
Avocado sopii myös loistavasti smoothieihin, tehden niistä täyteläisempiä. Kuumina kesäpäivinä sekaan on myös kiva heittää jäisiä marjoja, kuten vaikka puolukoita, mustikoita tai vadelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti