perjantai 15. marraskuuta 2013

Kaamosväsymyksen torjuntaa teatterissa

Marraskuu on mielestäni vuoden synkin kuukausi. Ulkona on useimmiten sateista ja koleaa. Päivä alkaa hämärtyä ennen kuin kerkeää edes kunnolla alkaa. Pimeys tuntuu vievän voimat ja ihmiset valittavat väsymystä ja kaipaavat lomaa (niin myös minä). Kun joulun iloihin on vielä hieman liian pitkä aika, niin tähän väliin onkin hyvä saada pieni irtiotto arjesta. Me teimme sen käymällä miehen kanssa eilen Peacock-teatterissa katsomassa hulvattoman, upean, säihkyvän ja räiskyvän revyymäisen Stars Shown. Se on Jarkko Tammisen imitaatioshow, joka sai kyllä unohtamaan ulkona valloillaan olevan pimeyden. Jarkko Tammisen lisäksi tähtiä imitoimassa oli Laura Voutilainen. En ole koskaaan erityisemmin välittänyt hänestä, mutta Stars Showssa hän oli aivan mahtava! Showesiintyminen tuntui sopivan hänelle todella hyvin. Ja mikä ääni! Laura Voutilainen lauloi upeasti.

Kuva: Stars Show
Menossa oli mukana myös hienoja tanssiesityksiä. Tanssijoista ainakin Ansku Bergström ja Matti Puro olivat tuttuja Tanssii tähtien kanssa-ohjelmasta. Musiikista vastasi lavalla oleva taitava livebändi. 
Kerrassaan upea show, joka kutitteli nauruhermoja tuntuvasti ja sai taas miettimään, että miksei me käydä vastaavissa useammin.

Ennen teatteria kävimme Weeruskassa syömässä vatsamme täyteen herkullista ruokaa. Lämmikkeeksi joimme myös punaviiniglökit. Mikä ihana jouluinen fiilis siitä tulikaan. Nyt jaksaa taas pari viikkoa ennen kuin suuntaamme nokan kohti etelänlomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti