tiistai 13. elokuuta 2013

Rantakuntoon talveksi 2013


Tammikuussa kirjoittelin rantalomakuumeestani. Silloinhan en tietenkään voinut ison vatsani kanssa matkustaa minnekkään. Vauvan syntymän jäkeen matkakuume laantuikin pitkäksi aikaa, kunnes rupesi taas tässä loppukesästä pikkuhiljaa palailemaan. Nyt matkakuume on päässyt jo todella pahaksi, mutta onneksi näyttääkin siltä, että tällä kertaa matkalle myös päästään. Teimme nimittäin eilen matkasta varauksen, ihanaa!

Tammikuussa ajattelin, että syyskuun alku voisi olla hyvä aika matkustaa. Valitsimme matkamme kuitenkin hieman myöhemmälle, silloin kun täällä kotisuomessa on kaikista pimein aika. Lähdemme siis kylmää ja pimeää pakoon viikoksi Gran Canarialle, kalastajakylään nimeltä Arguineguin. Hotellissa on lämmitetty uima-allas, joten jos niin huonosti kävisi, että aurinkoa ei näkyisi, niin uimaan pääsee pulahtamaan joka tapauksessa. Todennäköisesti kuitenkin aurinkoakin on ja päivällä riittää hyvin lämpöä. Itsehän en mitään superhelteitä kaipaa, vaan vallan mainio sää olisi sellainen vähän päälle 20astetta ja aurinkoa.


Olisi kiva päästä edes jonkin sortin rantakuntoon matkaan mennessä. Viimeiset raskauskuukaudet sain kärsiä niin valtavista liitoskivuista, että liikkuminen jäi aivan minimiin. Kyllähän siinä kunto pääsee karisemaan ja kiloja kerääntymään. Onneksi suurin osa kiloista lähti ensimmäisen kuukauden aikana synnytyksen jälkeen. Kun saisi edes 10 kg pois ja hieman kiinteämmäksi paikkoja, niin kehtaisi ehkä uikkarin vetäistä päälle.

Jotta arki kuitenkin pysyisi miellyttävänä, eikä rantakunto-hanke veisi kaikkea energiaani, on suunnitelmani seuraavanlainen.
Lenkit: Useamman kerran viikossa pitkälle ja reippaalle vaunulenkille. Parina iltana viikossa hölkkälenkkejä vauvan jäädessä isin kanssa kotiin.
Lihaskunto: Vauva mukaan jumppaan mm. toimittamaan käsipainon virkaa. Kahvakuulan nostelua ja videolta Zumba flat abs-ohjelmaa.
Arkisyöminen: Monipuolista ja terveellistä ruokaa, säännölliset ruoka-ajat
Herkuttelu: Herkkuja kohtuudella max. 1x viikko

Katsotaan kuinka pitkälle pötkin näillä keinoilla!

2 kommenttia:

  1. Heippahei! Kiitos, kun vinkkasit blogistasi! Mielenkiinnolla tulin tutustumaan tuolta helmikuisista! Kivaa lueskella miten samanikäisen vauvan kanssa menee :) Erityisesti nuo "sosehommat" kiinnostaa! Täällä myös sulateltu ensimmäisiä sosekuutioita pakasteesta tässä viime viikkoina! Nyt pikavisiitillä, mutta palaan ehdottomasti lueskelemaan postauksiasi paremmalla aikaa! Myös rantakunto-projekti on itselläkin menossa :)

    Terveisin RouvaRuusunen

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Kiva, että pidit blogistani ja tervetuloa lukemaan sitä jatkossakin :)ja tsemppiä rantakunto-projektiisi! Toivottavasti omani pitää reissuuna asti :D

    VastaaPoista